Etiket til iPraxis (lærer)

Du kan tilføje forskellige materialer i iPraxis, fx en etiket. Ved hjælp af etiketten kan du inddele dine materialer og aktiviteter under en overskrift.

Sørg for at være i rediger-mode. Følg denne vejledning:

1. Klik på 'Tilføj materiale eller aktivitet' i bunden af den sektion, hvor etiketten skal være.

PRA - SUP - etiket til ipraxis 1

2. Herefter får du nedenstående menu, hvor du vælger materialet 'Etiket'. Bemærk, at du herefter i højre side af skærmen kan læse om materialet 'Etiket'. Klik på 'Tilføj'.

PRA - SUP - etiket til ipraxis 2

3. På næste side noterer du etikettens indhold, fx en overskrift, under 'etikettekst'.

PRA - SUP - etiket til ipraxis 3

4. Du kan nu klikke på 'Gem og returner til kurset', så har du tilføjet materialet 'Etiket' til iPraxis.