Find din fejlbesked og løsning dertil

Her er en oversigt over forskellige fejlbeskeder, som du kan støde på, på Praxis Online. Du finder en løsning under hver fejlbesked.

”Din fagpakke er ikke klar endnu”

Får du denne besked, kan det skyldes at nogle af de materialer du har valgt til dit hold, ikke er indlæst korrekt. Gå ind på selve holdet og scroll ned over materialet. Materiale der ikke er indlæst vil være grå i farven og have en fejlbesked ved sig. Her skal du vælge ”prøv igen” for hvert materiale der ikke er korrekt indlæst.

Når det er gjort, kan koden til holdet igen benyttes.

”Aktiveringskode er ikke gyldig… prøv igen eller kontakt support”

Den kode du forsøger at indtaste, virker ikke længere eller er indtastet forkert. Dobbelttjek koden eller henvend dig til personen du fik koden af, for at verificere, at den er korrekt. Hvis det fortsat ikke virker, så kontakt vores support her

”Denne licensnøgle har du allerede aktiveret. Produktet kan findes vha. søgeværktøjerne eller under dine produkter”

Du har allerede aktiveret licensen, du kan finde dine licenser ved at trykke på stjernen øverst oppe eller forstørrelsesglasset. Kan du ikke finde din licenser

"Du kan ikke selv tilmelde dig på dette kursus."

Din underviser eller skole skal sende dig en aktiveringskode til dit kursus. Herefter indtaster du koden øverst på Praxis Online og vælger "Aktiver". Derefter har du adgang til dit kursus.