Betingelser for brug af PraxisOnline

Ved brug af praxisOnline accepterer du følgende betingelser:

Copyright/ophavsret

Materialet i praxisOnline må anvendes af brugere, der retmæssigt har adgang til det, ved indgået licens, betalt afgift eller på anden form for skriftlig tilladelse fra PRAXIS.

Materialer fra praxisOnline må således kun anvendes til/af bruger, der har opnået retmæssig adgang via en af nedenstående licenstyper.

Det er dit ansvar, at du kun uploader indhold til praxisOnline, som du ejer eller har rettigheden til.

Medmindre andet er angivet, tilhører rettighederne til fotos m.m. PRAXIS eller er underkastet en brugsretslicens, ifølge hvilken PRAXIS ikke må sælge, udlåne eller overdrage disse. Derfor må illustrationer i form af fotos, tegninger +mv., som indgår som en integreret del af et af praxisOnlines objekter, ikke benyttes i anden sammenhæng. Ved tvivlsspørgsmål - kontakt PRAXIS.

Copydans regler gælder, hvorefter kopiering fra materialet kun må finde sted på institutioner, der har en aftale om kopiering med Copydan Tekst & Node, og kun inden for aftalens rammer. Se mere på www.copydan.dk.

Licensbetingelser og -typer

Tidsubestemt personlig licens

Løber så længe den pågældende service er i drift. Nedtagning af servicen vil blive annonceret på servicens internetsted. Licensen kan ikke overdrages. 

Tidsbegrænset licens

Løber i en angiven tidsperiode. Licensen kan ikke overdrages.

 

Copyright/ophavsret i forbindelse med iPraxisforløb

Du kan se mere om iPraxisforløb og ophavsret her

Var denne artikel en hjælp?
0 ud af 0 fandt dette nyttigt