Licenser til materiale i praxisOnline

Der er forskellige måder at licenser tildeles på. Dette afhænger af hvilke licenser skolen har købt og hvilket materiale det drejer sig om.

Licens til webbøger

Webbøger indikeres med et turkist ikon i listen over læremidler på praxisOnline.

Licens til webbøger tildeles enten som flat-rate licens (hvis skolen har købt dette) eller via en aktiveringskode som kan købes hos os.

Hvis skolen har købt flat-rate licens slår licensen igennem til brugeren når UNI-login er tilknyttet den profil man logger ind med. Det er en forudsætning at UNI-Login er tilknyttet den licensejende institution.

Du kan se hvordan du tilknytter dit UNI-Login til din profil her

Hvis du efter tilknytning af dit UNI-Login fortsat oplever problemer med at bogens indhold er låst vha. hængelås kan du læse mere her

Licens til iPraxis forløb

Her skelnes mellem Praxis-skabeloner og tilpassede skabeloner.

Praxis-skabeloner indikeres med et orange ikon i listen over læremidler på praxisOnline.

Licens til disse skabelonforløb tildeles enten via en flat-rate licens eller via en aktiveringskode som kan købes hos os. Denne licens giver blot adgang til at se indholdet i forløbene. Hvis du ønsker at afprøve specifikke funktioner eller hvis du ønsker at bruge skabelonforløbene til undervisningsbrug skal du først kopiere skabelonforløbet.

Når et skabelonforløb er kopieret til dit eget forløb indikeres det kopierede forløb med et blåt ikon og forløb af denne type kan tilpasses til eget brug og deles deles med elever og lærerkolleger vha. den til forløbet knyttede aktiveringskode. Aktiveringskoden giver adgang til det specifikke kopierede forløb og der skal stadig være købt særskilt licens til evt. tilknyttede webbøger m.v.

Se mere om hvordan du kopierer og deler et forløb her