Sletning af elever fra iPraxis-forløb/slet elev fra iPraxis-forløb

Der skelnes mellem følgende scenarier i forbindelse med sletning af elever fra et iPraxis-forløb.

Ønsker du at slette en midlertidig censoradgang er det scenarie B.

A: 
hvor der er tale om at alle eleverne på holdet stopper og nye starter op. Det løses ved at man kopierer kurset og herefter deler det nye kopierede kursus med de nye elever vha. elevkoden til det nye kopierede kursus.

B:
der er løbende af/- og tilmeldinger til kurset.
Altså elev x skal være tilmeldt kurset Januar, Februar og elev y skal være tilmeldt kurset Februar og marts.

Dette tilfælde løses ved at følge nedenstående vejledning:

  • Find forløbet i praxisOnline

  • Klik på titelbilledet for forløbet og vælg "GÅ TIL DETALJER"

  • Vælg "ADMINISTRER FORLØB" og "ADMINISTRER BRUGERE"

  • PÅ listen over tilmeldte brugere kan du klikke på skraldespandsikonet ud for den/de bruger(e) du ønsker at fjerne/slette fra forløbet

  • Vælg "GEM ÆNDRINGER" for at gemme ændringerne

OBS! - Vær forsigtig. Det er ikke givet at brugerens data relateret til forløbet kan genskabes hvis du fortryder.

Har du flere spørgsmål? Indsend en anmodning

Kommentarer

Drevet af Zendesk