Hvordan bruger jeg genveje i webBogen?

Genveje genveje_til_materialer.png
I webBogen kan du søge efter indhold via nogle genveje. Hvis du klikker på ikonet for Genveje, får du en menu med en række muligheder for at se forskelligt indhold.

Klikker du på et af menupunkterne, fx billeder, kommer du til en oversigt over alle billeder i webBogen.

Da indholdet i de forskellige webBøger er forskelligt, er menuen i Genveje også forskellig fra webBog til webBog. Neden for kan du se en liste over elementer, som kan findes på menuen i Genveje:


Arbejdsmiljø
 
Viser alle elementer i bogen der omhandler arbejdsmiljø.

billeder.png
Billeder 

Viser alle billeder i bogen og giver et fint visuelt indtryk af indholdet i bogen. Du kan bruge oversigten til at søge efter indhold. Når du klikker på et billede og herefter på linket nederst i billedets venstre hjørne, kommer du til siden, hvor billedet optræder.


Dine ord 

Viser en alfabetisk liste over indhold af denne type, som er en mulighed for, at eleven kan arbejde skriftligt med sine egne ord. Du kan klikke på titlen i listen og komme frem til det sted i webBogen, hvor indholdsdelen er placeret.

eksempler_webbog.png
Eksempler 
Viser en alfabetisk oversigt alle eksempler i bogen. Klik på linket i toppen af boksen for at gå til eksemplet i bogen.

faglige_m_l_webbog.png

Faglige mål 
Viser en alfabetisk oversigt alle faglige mål i bogen. Klik på linket i toppen af boksen for at gå til de faglige mål i bogen.

faglige_ord_webbog.png
Faglige ord 
Viser en alfabetisk oversigt over de faglige ord i webBogen. 


Fakta 

Viser en alfabetisk liste med fakta, som er boks med faktuel information. Se fakta her eller klik på titlen og kom frem til det sted i bogen, hvor faktaboksen er placeret. 


Film 

Viser alle film i webBogen. Se filmene her eller klik på filmens titel og se dem i bogen, hvor de er placeret.


Formler 
Viser en oversigt over formlerne, som er beskrevet i bogen. Formlerne er kategoriseret under bogens kapitler og afsnit. Du kan klikke på formlens titel og komme frem til det sted i bogen, hvor formlen er placeret.


Info
Viser en alfabetisk liste over indholdsdelen info, der dækker over særlige informationer.


Introduktion 
Viser en alfabetisk liste over introduktion i webBogen. Se det her eller klik på titlen og kom frem til det sted i bogen, hvor introduktionen er placeret. 


Links 
Viser en alfabetisk liste over links i webBogen. Du kan klikke på linkets navn og gå til det sted i webBogen, hvor linket er omtalt. Du kan også klikke direkte på linket.


Læsenøgle 
Viser en alfabetisk liste over webBogens læsenøgler med information om, hvordan noget skal læses. 

Modeller 
Viser alle modeller i bogen og giver et fint visuelt indtryk af fagets modeller. Du kan bruge oversigten til at søge visuelt efter en bestemt model. Når du klikker på en model og herefter på linket nederst i modellens venstre hjørne, kommer du til siden, hvor modellen optræder.


Opgaver 
Viser en oversigt over opgaver i webBogen. Oversigten er kategoriseret efter kapitler/afsnit. Du kan klikke på en opgave og komme frem til det sted i bogen, hvor opgaven er placeret. Der er mange forskellige opgavetyper, og derfor har opgaverne forskellige ikoner. Du kan læse mere om de forskellige opgavetyper - søg via 'Hjælp-knappen' på 'opgaver'.


Resume 
Viser en alfabetisk liste over resuméer i webBogen. Læs dem her på listen eller klik på titlen og kom frem til det sted i bogen, hvor resuméet er placeret. 


Sådan gør du 
Viser en alfabetisk liste over indholdsdelen 'Sådan gør du', som ofte er en trin-for-trin-guide. Læs dem direkte i listen eller klik på titlen og læs dem i webBogen, hvor de er placeret.


Tjekliste 
Viser en alfabetisk liste over tjeklister i webBogen. Læs dem her på listen eller klik på titlen og kom frem til det sted i bogen, hvor tjeklisten er placeret. 


Udledninger og beviser 
Viser en oversigt over udledninger og beviser i webBogen. Oversigten er kategoriseret efter kapitler/afsnit. Du kan klikke på en titel og komme frem til det sted i webBogen, hvor indholdsdelen er placeret.

Var denne artikel en hjælp?
0 ud af 0 fandt dette nyttigt