Husk at du skal have oprettet en profil inden du kan logge på. Hvis du har tilknyttet dit Unilogin til din profil (se mere her) kan du logge ind med Unilogin. Du kan dog også altid logge på med din e-mail-adresse og adgangskode.

Login med Unilogin

1. Gå til praxisOnline.dk
  2. Vælg "LOGIN"
  3. Vælg herefter "Brug dit Uni-Login til at tilgå PraxisOnline" og klik på knappen "Unilogin"

Hvis du allerede er logget ind med dit Unilogin, vil du blive logget direkte ind i praxisOnline. Ellers vil du blive bedt om at logge ind med dit Unilogin.

Login med e-mail-adresse og adgangskode

1. Gå til praxisOnline.dk

2. Vælg "LOGIN"
  3. Log herefter ind med din e-mailadresse og din adgangskode.