Kopier og del forløb - iPraxis (lærer)

Kopier forløb

For at bruge et iPraxis-forløb i din undervisning, skal du først kopiere det. Når du har kopieret forløbet, kan du tilpasse indholdet og dele forløbet med dine elever og kollegaer.

iPraxis-forløb findes i to udgaver: iPraxis orignalforløb udgivet af Praxis  og dine egne (eller kollegaers) kopierede forløb. Originalerne har et orange badge  iPraxis og kopierne har et blåt badge iPraxis

Når du vil kopiere et forløb, skal du først klikke på info-ikonet på forløbet mceclip0.png

På siden med detaljer om forløbet kan du vælge opret "Opret kopi af forløbet", som guider dig igennem processen.

TIP: Det er en god ide at navngive forløbet, så du kan finde det igen eksempelvis holdnavn eller klassebetegnelse. Du kan også ændre forsidebilledet, så det bliver sigende for dig og dine elever - og du behøver ikke have billedet klar på forhånd. praxisOnline har en indbygget billedbank, du kan søge i.

Når forløbet er oprettet, tilføjes det automatisk til dine favoritter, så du let kan finde det igen.

Del forløb med elev/tilmeld elever til forløb

Når du vil dele forløbet med dine elever, skal du give eleverne forløbets aktiveringskode.  Aktiveringskoden finde du på siden med detaljer om forløbet - det vil sige ved at trykke mceclip0.png .

Har du brug for mere hjælp til hvordan man bruger en aktiveringskode, kan du læse denne artikel: Sådan bruge du en aktiveringskode

Del forløb med kollegaer

Du kan benytte samme metode til at finde aktiveringskoden til kolleger, der skal have adgang til forløbet. Du skal dog klikke på (vis) ud for feltet "Lærer" for at få vist aktiveringskoden for lærere.

Du og din kollega kan nu i fællesskab redigere og berige forløbet.