Du kan slette dine kopierede iPraxis-forløb, hvis du ikke længere bruger dem. Du kan slette alle de kopier, som du har liggende. Du sletter forløbet helt fra iPraxis - dvs. også for lærerkolleger med kopi af forløbet. Det er derfor en idé at tjekke med disse om forløbet er aktivt inden du sletter dette.

Ønsker du blot at fjerne forløbet fra listen 'Favoritter' skal du blot vælge 'Fjern fra favoritter' i stedet for 'Slet'.

Vær opmærksom på, at du også kan slette kopier, som andre har delt med dig. Et godt råd er derfor at tale med dine kolleger, før du går i gang med at rydde op - så du er sikker på, at der ikke er andre, der bruger kopien ;-)

Du sletter kopien fra søgesiden ved at klikke på 'Slet'. Herefter bliver du spurgt, om du er helt sikker på, at du vil slette kopien. Hvis du svarer 'ja', så slettes den (det kan tage et øjeblik).

Du sletter ikke kopien, hvis du fjerner den fra dine 'Favoritter'. Du kan altså sagtens rydde op i dine favoritter, uden at slette forløbene fra praxisOnline. Du kan senere søge dem frem igen, hvis du får brug for dem.

Var denne artikel en hjælp?
0 ud af 0 fandt dette nyttigt