Tilknyt UNI-login til din profil på praxisOnline

1. For at tilknytte UNI-login til din allerede oprettede profil på praxisOnline kan du benytte følgende vejledning:

Log på praxisOnline.dk med din e-mail-adresse og password.

2. Tilknyt UNI-login ved at klikke på det røde banner øverst

3.  Klik på "Klik her for at tilknytte ....", hvorefter siden Min profil åbnes.

4. Klik på UNI-login knappen.

Hvis du allerede er logget ind med et UNI-login vil dette UNI-login blive tilknyttet din profil.

Hvis du ikke allerede er logget ind med et UNI-login får du mulighed for at logge ind.

5. Når du er færdig med at tilknytte dit UNI-login vil der være et grønt flueben ved UNI-login.

Herefter vil du fremadrettet kunne logge på med dit UNI-login, når du ønsker at tilgå dine materialer på praxisOnline. Det har også den fordel, at du automatisk får adgang til de licenser som den institution, dit UNI-login er tilknyttet, har købt som flat-rate licenser.

Bemærk: Hvis du får en fejl om at dit UNI-login allerede er tilknyttet en bruger bedes du kontakte vores support på support@praxis.dk inden du foretager dig yderligere. Du bedes oplyse dit fulde navn og dit brugernavn til dit UNI-login.