Tilknyt Unilogin til din profil på praxisOnline

1. For at tilknytte Unilogin til din allerede oprettede profil på praxisOnline kan du benytte følgende vejledning:

Log på praxisOnline.dk med din e-mail-adresse og password.

2. Tilknyt UNI-login ved at klikke på din profil øverst til højre

3. Klik på UNI-login knappen.

Hvis du allerede er logget ind med et UNI-login vil dette UNI-login blive tilknyttet din profil.

Hvis du ikke allerede er logget ind med et UNI-login får du mulighed for at logge ind.

4. Når du er færdig med at tilknytte dit UNI-login vil der være et grønt flueben ved UNI-login.

Herefter vil du fremadrettet kunne logge på med dit UNI-login, når du ønsker at tilgå dine materialer på praxisOnline. Det har også den fordel, at du automatisk får adgang til de licenser som den institution, dit UNI-login er tilknyttet, har købt som flat-rate licenser.

Hvis du får en fejl om at dit  Unilogin allerede er tilknyttet en bruger skal du kontakte vores support på support@praxis.dk. Vi har brug for dit fuld navn og Unilogin for at kunne hjælpe.