Jeg har tilknyttet mit UNI-login, men jeg har stadig ikke adgang til webBogen /eBogen- der er hængelås ud for kapitlerne

Hvis du har tilknyttet dit UNI-login, og du stadig ikke har adgang til din webBog (der vises hængelås ud for kapitlerne) kan det være fordi licensen ikke er opdateret.

1. Undersøg, om du er logget ind i bogen. (Står dit navn øverst i højre hjørne?)

2. Klik på Genopfrisk adgang i linket vist nedenfor

Nu er dine licenser blevet opdateret, og du har adgang til webBogen/eBogen - hvis du vel og mærke har licens til bogen.

Hvis du stadig oplever problemer, så skriv til support@praxis.dk og oplys dit fulde navn, dit brugernavn til UNI-login. Medsend gerne et link til den webBog eller eBog du oplever problemer med.