Jeg har tilknyttet mit UNI-login, men jeg har stadig ikke adgang til webBogen /eBogen- der er hængelås ud for kapitlerne

Hvis du har tilknyttet dit UNI-login, og du stadig ikke har adgang til din webBog (der vises hængelås ud for kapitlerne) kan det være fordi licensen ikke er opdateret. Det kan også være at din skole har købt en type licens der aktiveres vha. en aktiveringskode. I såfald skal du have denne kode fra din lærer.

1. Undersøg, om du er logget ind i bogen. (Står dit navn øverst i højre hjørne?)

2. Klik på Genopfrisk adgang i linket vist nedenfor

Nu er dine licenser blevet opdateret, og du har adgang til webBogen/eBogen - hvis du vel og mærke har licens til bogen.

Hvis du stadig oplever problemer, så skriv til support@praxis.dk og oplys dit fulde navn, dit brugernavn til UNI-login. Medsend gerne et link til den webBog eller eBog du oplever problemer med.