Jeg har tilknyttet mit Unilogin, men får ikke adgang til materialet

Der kan være flere årsager til, at du ikke har adgang - blandt andet har du ikke automatisk adgang til alle materialer på praxisOnline.

• Nogle materialer er tilgængelige fordi den skole eller institution du er tilknyttet, har adgang til materialerne - andre bøger eller forløb skal indkøbes enkeltvis. Du kan på søgeside i praxisOnline altid se alle materialer, du har adgang til.
  • Det kan være, at dit Unilogin ikke er tilknyttet den korrekte institution. Du kan se hvilke institution, du er tilknyttet under din profilside på praxisOnline.

Hvis du oplever, at du adgang til en bog via søgesiden i praxisOnline, men der stadig vises hængelåse i kapitlerne, så brug følgende tip:

1. Undersøg, om du er logget ind i bogen. (Står dit navn øverst i højre hjørne?)

2. Klik på Genopfrisk adgang i linket vist nedenfor

3. Hvis dette fortsat ikke virker så log af bogen og ind igen med dit UNI-login.