Tilføj læremiddel til favoritter (lærer, elev)

Du kan tilføje de læremidler som du oftest bruger som favoritter så du nemt kan finde disse igen.

1. Log på praxisOnline

2. Find læremidlet, som du vil tilføje til 'Favoritter'. Se evt. denne film om, hvordan du søger efter relevante læremidler på praxisOnline.

3. Klik på det ønskede læremiddel og klik herefter på stjernen

4. Du har nu tilføjet læremidlet til dine "FAVORITTER". Du kan herefter finde læremidlet på listen "FAVORITTER" øverst og stjerneikonet har skiftet farve til gul.

For at fjerne læremidlet fra listen favoritter klikker du blot på den gule stjerne.