Login på praxisOnline med e-mail og adgangskode

Såfremt du har brug for at logge ind på praxisOnline med blot din e-mail og din adgangskode (dvs. uden UNI-login) kan du følge nedenstående vejledning. Vejledningen fortæller også hvad du skal gøre hvis du har glemt din adgangskode.

Login med e-mail og adganksode

1. Gå til praxisOnline.dk

2. Vælg "LOGIN"

3. Log herefter ind med din e-mailadresse og din adgangskode. Det er den e-mail du har anvendt da du oprettede din profil.

Jeg har glemt min adgangskode:

Såfremt du har glemt din adgangskode kan du benytte følgende fremgangsmåde:

1. Gå til praxisOnline.dk

2. Vælg herefter "HAR DU GLEMT DIN ADGANGSKODE". Så vil du indenfor få minutter modtage en e-mail med en vejledning i at få nulstillet din adgangskode. Husk at tjekke dit spam-filter.

Hvis du får en fejl om at din e-mailadresse ikke findes og du ikke kan huske hvilken  e-mailadresse du har brugt til at registrere din profil er du nødt til at kontakte support@praxis.dk. Oplys venligst dit fulde navn og dit brugernavn til UNI-login.