Aktivitetsgruppering - niveauinddelte opgaver (elev)

Din lærer kan vælge at niveauinddele opgaverne i niveauer/faner som vist i dette eksempel

Nedenfor beskriver vi hvordan du som elev arbejder med opgaverne, hvis de er inddelt på denne måde.

1. Klik på den fane eller det niveau der er relevant for dig. Hvis du er i tvivl om dette kan du spørge din lærer. Du kan også se hvad de forskellige opgaver indebærer ved at klikke på fanerne.
  2. Vælg den relevante opgave ved at klikke på VÆLG nederst
  3. Klik herefter på GÅ TIL AKTIVITET
  4. Besvar herefter opgaven som normalt.