Se din arbejdsportfolio (elev)

For at se de dokumenter der ligger i din arbejdsportfolio kan du gøre sådan:

1. Klik på blokken Se portfolio opgaver til højre for at åbne den
  2. Hold musen over de de enkelte dokumenter i blokken og vælg HENT OPGAVE eller GÅ TIL OPGAVE

Hent opgave vil downloade en kopi af din opgave. Gå til opgave vil føre dig til opgaven i forløbet.

Din arbejdsportfolio ‘går på tværs’ af de iPraxisforløb, du deltager i. Den kan derfor vise dokumenter fra flere forløb.

Du kan arbejde videre med dokumenterne, og du kan også lægge dem i din præsentationsportfolio. Din lærer ved, hvilket værktøj skolen bruger til det.