Styr dannelsen af grupper (lærer)

Hvis du som lærer vil sætte gang i gruppearbejde, kan du oprette aktiviteten 'Gruppevalg (simpel)' inden arbejdet starter - så får du hjælp til styring af gruppedannelsen.

Hvis du selv vil styre gruppedannelsen (istedet for at lade eleverne selv bestemme, hvilken gruppe de vil være i), så skal du nu gøre følgende:

• Slå redigering til i forløbet
  • Klik på pilen udfor ’Rediger’ på aktiviteten ’Gruppevalg’ (som du har oprettet) – og vælg ’Skjul’
  • Klik igen på pilen – og vælg nu ’Gør tilgængelig’

Så kan du danne grupperne, og eleverne kan se grupperingen, når de efterfølgende skal løse gruppeopgaver.