Opret sektion til aflevering af portfolio-dokumenter (lærer)

Du kan som lærer oprette en sektion – typisk til slut - i dit iPraxisforløb, hvor dine elever kan aflevere dokumenter, som skal indgå i deres portfolio.

Det kan være tekst, billeder, links til film m.v., som dokumenterer elevens læring og arbejde med forløbet.

1. Opret ny sektion ved at klikke på Tilføj sektion nederst
  2. Opret ny aktivitet i sektionen ved at klikke på Tilføj aktivitet eller materiale
  3. Tilføj aktiviteten Opgave
  4. Vælg Rediger > Indstillinger på opgaven
  5. Gå til punktet Afleveringstype - og sæt flueben ud for både ‘Online-tekst’, ’Portfolio opgave’ og ‘Filafleveringer’
  6. Klik på Gem og vis for at få gemt opgaven og få den vist så du kan tjekke at alt ser korrekt ud.

Dokumenter, som afleveres i denne sektion, vil nu lande i elevens arbejdsportfolio.