Opret sektion til aflevering af portfolio-dokumenter (lærer)

Du kan som lærer oprette en sektion – typisk til slut - i dit iPraxisforløb, hvor dine elever kan aflevere dokumenter, som skal indgå i deres portfolio.

Det kan være tekst, billeder, links til film m.v., som dokumenterer elevens læring og arbejde med forløbet.

• Opret nyt sektion
  • Tilføj aktiviteten ‘Opgave’
  • Vælg ’Rediger > Indstillinger’ på opgaven
  • Fold ’Afleveringstype’ ud - og sæt flueben ud for både ‘Online-tekst’, ’Portfolio opgave’ og ‘Filafleveringer’
  • Husk at gemme!

Dokumenter, som afleveres i denne sektion, vil nu lande i elevens arbejdsportfolio.