Ret afleveringsopgaver (lærer) - upload rettede opgaver

Alle afleverede filer i en en opgaveaflevering kan downloades til egen pc eller mac. Herefter kan læreren evaluere hver enkelt opgave og uploade dem igen direkte i hver elevs aflevering i et iPraxisforløb.

Upload rettede opgaver

Du har i forvejen downloadet alle opgaver som zip-fil og pakket dem ud. Du har rettet alle opgaver og pakket mappen som zipfil igen (uden at at ændre mappens oprindelige titel).

1. Klik på den Opgaveaflevering du vil uploade opgaverne til
  2. Klik "Vis alle afleveringer"
  3. Klik i feltet "Bedømmelse" og vælg "Upload flere feedbackfiler i en zip-fil"
  4. Lokaliser zip-filen på din computer og klik på knappen "Importer feedbackfil(er)".
  5. Klik "Bekræft" og derefter "Forstået".
  6. Hver elev har nu fået en ekstra fil til højre i vinduet under "Feedback-filer". (Rul horisontalt til højre)

Giv eleven en karakter

1. Klik på "Karakter" ved elevens opgave.
  2. Giv eleven en karakter og evt. en samlet bedømmelse i kommentarfeltet.

Videoen her viser processen med upload af en zip-fil med kommenterede opgaver:

Se også: Download afleverede opgaver