Sådan opretter du en fagpakke til din klasse/dit hold

For at komme igang med fagpakken skal du først vælge det materiale, du vil bruge:

1) Vælg "Opret hold"

2) Giv fagpakken et navn til dit hold/din klasse. Du kan evt. ændre beskrivelsen og fagpakkebilledet.  Klik dernæst på "Fortsæt til valg af materialer"

3) Vælg de materialer du vil bruge (OBS - du kan tilføje mere på et senere tidspunkt) og klik "Opret fagpakke"

4) Din fagpakke er nu klar til at blive delt med dine elever 👍