Du kan uden problemer tilpasse materialet i fagpakken til dine elevers behov.

Det gør du på følgende måde:

1) Klik på knappen "Rediger fagpakke" som vist herunder:

2) Herefter scroller du helt ned i bunden og klikker på "Fortsæt til valg af materialer".

3) På næste side vises hvilke materialer du har valgt. Du kan tilføje materiale, du endnu ikke har valgt ved at klikke på "Vælg materiale".

4) Det valgte materiale bliver herefter synligt for alle elever på holdet.

5) Husk at klikke på "Gem" i bunden af siden når du er færdig.