Copydan udtræk

Du kan bestille et udtræk af alle filer til brug for Copydan indberetning hos support@praxis.dk . Når du har bestilt udtrækket, vil Praxis overføre en lang række filer til Copydan samt oplysninger om hvilke kurser/forløb filerne er tilknyttet. Der indgår ikke personoplysninger i struktureret form i udtrækket - kun de rå filer, som lærerne har uploadet. 

Hvilke filer overføres? 

Du skal i henvendelsen til Praxis angive hvilken periode, du ønsker udtrukket. Praxis udtrækker herefter alle filer for kurser/forløb, der har startdato i perioden. Derudover gælder der følgende regler for udtrækket: 

  • Der bliver kun trukket filer ud, der er tilknyttet kurset/forløbet direkte - enten som filer eller mapper, som læreren har uploadet. (Filer uploadet af elever som opgaver etc udtrækkes ikke) . 
  • Der udtrækkes kun pdf og Powerpoint-filer. 
  • Der udtrækkes ikke filer, der er markeret som "Privat" i filens licensoplysninger. Det betyder, at hvis der er filer, der ikke skal afleveres til Copydan, skal du angive licensen til "Privat" . Hvis din Moodle ikke har licenstypen Privat, skal du selv oprette den. Se længere ned i artiklen.

Sådan angiver du Privat som licens på en fil

1. Klik filen i moodles filvælger: 

mceclip0.png

2. Angiv licensen til "Privat"

mceclip2.png

 

 

Sådan opretter du licenstypen Privat 

1. Gå til Siteadministration >Licens > Licenshåndtering og vælg "Opret en licens" 

2. Opret licenstypen med disse oplysninger. (Udskift skolennavn.dk med skolens website)

mceclip3.png

Var denne artikel en hjælp?
0 ud af 0 fandt dette nyttigt