Adgang til ekstramaterialer fra Alfabeta

Alfabeta er blevet til Praxis. Det betyder, at du nu finder dine digitale produkter og ekstramaterialer til AVU, FVU og Danskuddannelserne på praxisOnline. 😊

Hvad sker der, når materialerne er flyttet til praxisOnline?

praxisOnline bliver den nye fælles indgang, uanset om du tidligere har brugt alfabetadigital.dk eller gammel.alfabetadigital.dk

Har du brugt direkte links eller brugt genveje i din browseren skal du sørge for opdatere dem. Det sker ikke automatisk.

Ekstramaterialer til bøger

Ekstramaterialerne er gratis for alle. For at få adgang, skal du oprette dig som bruger på praxisOnline, det kan du gøre både med og uden UNI-login. Se her hvordan.

Når du har oprettet dig som bruger, kan du logge ind og få adgang til alle de ekstramaterialer, du kender fra Alfabeta.

Klik på søgeluppen, og søg dine materialer frem ved at bruge fritekstfeltet og søgefiltrene.

TIP: Søg efter 'ekstramateriale', så finder du let materialerne.

Lærerabonnement til hele skolen

I en periode har der været adgang til lærerudgaver af bøgerne via ibog.alfabetadigital.dk. Den adgang stopper pr 01-12-2021 og du skal herefter købe adgang via Praxis webshop.