Sikkerhedsbesttemelser ved arbejde

Der er kommet nye vilkår og platform til "Sikkerhedsbestemelser ved arbejde".

Tidligere kunne man købe en enkeltbruger adgang, fremover er det kun muligt at købe et virksomhedsabonnemnet, som giver adgang til alle medarbejdere i virksomheden.

Den nye pris på portalen er 499 kr/året eksklusiv moms. Hvis du ikke kan acceptere de nye vilkår, har du mulighed for at opsige dit abonnement inden for én måned fra, du har modtaget fakturaen. Skriv til os på info@praxis.dk hvis du spørgsmål eller ændringer til dit abonnement.

Ny platform

Fremover finder du "Sikkerhedsbestemmelser ved arbejde"  på sva.praxis.dk . Vi har desværre ikke haft mulighed for automatisk at flytte dit abonnement, så skriv til os på info@praxis.dk så åbner vi for adgangen på den platform. Du får samtidig en virksomhedskode, du kan give til dine kollegaer, så de også får glæde af portalen.