Hvis i har følgende plugins installeret på jeres moodle, vil der inden for nærmeste fremtid komme en opdatering, der enten indeholder nye features eller rettelser af bugs:

block_pxportfolio

BUG: Problemer med at downloade eller vise filer fra portfolio, optræder kun en gang imellem (løst).

report_studenttimeoverview

BUG: Elever får fravær selvom deadline på aktiviteten bliver forlænget (løst).

report_pxgoals

BUG: Fritekstfelt fra undervisningsbeskrivelse bliver ikke vist i Lokal Undervisningsplan (løst).

block_pxsatisfaction

BUG: Hvad synes du om ugen - Perioden ser mærkelig ud på tablet og mobil for undervisere (løst).

block_sharing_cart:

BUG: Kunne ikke finde assignments eller andre moduler, hvis de var deaktiveret (løst).