I denne artikel vil i kunne følge med i hvad der kommer af opdateringer til plugins som i kan have installeret på jeres site. Opdateringen vil komme inden for nærmeste fremtid ud fra skrevet dato, der enten indeholder nye features eller rettelser af bugs:

05/05/22

block_pxportfolio

BUG: Problemer med at downloade eller vise filer fra portfolio, optræder kun en gang imellem (løst).

report_studenttimeoverview

BUG: Elever får fravær selvom deadline på aktiviteten bliver forlænget (løst).

report_pxgoals

BUG: Fritekstfelt fra undervisningsbeskrivelse bliver ikke vist i Lokal Undervisningsplan (løst).

block_pxsatisfaction

BUG: Hvad synes du om ugen - Perioden ser mærkelig ud på tablet og mobil for undervisere (løst).

block_sharing_cart:

BUG: Kunne ikke finde assignments eller andre moduler, hvis de var deaktiveret (løst).

31/05/22

mod_pxdescription

BUG: undervisningsbeskrivelser i word fil, bliver ikke sorteret efter alfabetisk orden (løst)

block__praxis_room_layout

BUG: der kommer fejl, når pluginnet prøver at hente settings efter blokken lige er blevet tilføjet på kurset (løst)

block_pxhomeworklink

BUG: Elever skal have mulighed for at markere at en opgave/lektie er gennemført. (løst)