Hvordan bruger jeg genveje i webBogen?

Genveje Three dots Generic Mixed icon
I webBogen kan du søge efter indhold via nogle genveje. Hvis du klikker på ikonet for genveje, får du en menu med en række muligheder for at se forskelligt indhold.

Klikker du på et af menupunkterne, fx billeder, kommer du til en oversigt over alle billeder i webBogen.

Da indholdet i de forskellige webBøger er forskelligt, er menuen i genveje også forskellig fra webBog til webBog. Neden for kan du se en liste over elementer, som kan findes på menuen i genveje:

PRA - SUP - hvortdan bruger jeg genveje 2
Arbejdsmiljø

Viser alle elementer i bogen der omhandler arbejdsmiljø.

PRA - SUP - hvortdan bruger jeg genveje 3
Billeder

Viser alle billeder i bogen og giver et fint visuelt indtryk af indholdet i bogen. Du kan bruge oversigten til at søge efter indhold. Når du klikker på et billede og herefter på linket nederst i billedets venstre hjørne, kommer du til siden, hvor billedet optræder.

PRA - SUP - hvortdan bruger jeg genveje 4
Dine ord

Viser en alfabetisk liste over indhold af denne type, som er en mulighed for, at eleven kan arbejde skriftligt med sine egne ord. Du kan klikke på titlen i listen og komme frem til det sted i webBogen, hvor indholdsdelen er placeret.

PRA - SUP - hvortdan bruger jeg genveje 5
Eksempler
Viser en alfabetisk oversigt alle eksempler i bogen. Klik på linket i toppen af boksen for at gå til eksemplet i bogen.

PRA - SUP - hvortdan bruger jeg genveje 6

Faglige mål
Viser en alfabetisk oversigt alle faglige mål i bogen. Klik på linket i toppen af boksen for at gå til de faglige mål i bogen.

PRA - SUP - hvortdan bruger jeg genveje 7
Faglige ord
Viser en alfabetisk oversigt over de faglige ord i webBogen.

PRA - SUP - hvortdan bruger jeg genveje 8
Fakta

Viser en alfabetisk liste med fakta, som er boks med faktuel information. Se fakta her eller klik på titlen og kom frem til det sted i bogen, hvor faktaboksen er placeret.

PRA - SUP - hvortdan bruger jeg genveje 9
Film

Viser alle film i webBogen. Se filmene her eller klik på filmens titel og se dem i bogen, hvor de er placeret.

PRA - SUP - hvortdan bruger jeg genveje 10 formler
Formler
Viser en oversigt over formlerne, som er beskrevet i bogen. Formlerne er kategoriseret under bogens kapitler og afsnit. Du kan klikke på formlens titel og komme frem til det sted i bogen, hvor formlen er placeret.

PRA - SUP - hvortdan bruger jeg genveje 11 info
Info
Viser en alfabetisk liste over indholdsdelen info, der dækker over særlige informationer.

PRA - SUP - hvortdan bruger jeg genveje 12 introduktion
Introduktion
Viser en alfabetisk liste over introduktion i webBogen. Se det her eller klik på titlen og kom frem til det sted i bogen, hvor introduktionen er placeret.

PRA - SUP - hvortdan bruger jeg genveje 13 links
Links
Viser en alfabetisk liste over links i webBogen. Du kan klikke på linkets navn og gå til det sted i webBogen, hvor linket er omtalt. Du kan også klikke direkte på linket.

PRA - SUP - hvortdan bruger jeg genveje 14 læsenøgle
Læsenøgle
Viser en alfabetisk liste over webBogens læsenøgler med information om, hvordan noget skal læses.
PRA - SUP - hvortdan bruger jeg genveje 15 modeller
Modeller
Viser alle modeller i bogen og giver et fint visuelt indtryk af fagets modeller. Du kan bruge oversigten til at søge visuelt efter en bestemt model. Når du klikker på en model og herefter på linket nederst i modellens venstre hjørne, kommer du til siden, hvor modellen optræder.

PRA - SUP - hvortdan bruger jeg genveje 16 opgaver
Opgaver
Viser en oversigt over opgaver i webBogen. Oversigten er kategoriseret efter kapitler/afsnit. Du kan klikke på en opgave og komme frem til det sted i bogen, hvor opgaven er placeret. Der er mange forskellige opgavetyper, og derfor har opgaverne forskellige ikoner. Du kan læse mere om de forskellige opgavetyper - søg via 'Hjælp-knappen''opgaver'.

PRA - SUP - hvortdan bruger jeg genveje 17 resume
Resume
Viser en alfabetisk liste over resuméer i webBogen. Læs dem her på listen eller klik på titlen og kom frem til det sted i bogen, hvor resuméet er placeret.

PRA - SUP - hvortdan bruger jeg genveje 18 sådan gør du
Sådan gør du
Viser en alfabetisk liste over indholdsdelen 'Sådan gør du', som ofte er en trin-for-trin-guide. Læs dem direkte i listen eller klik på titlen og læs dem i webBogen, hvor de er placeret.

PRA - SUP - hvortdan bruger jeg genveje 19 tjekliste
Tjekliste
Viser en alfabetisk liste over tjeklister i webBogen. Læs dem her på listen eller klik på titlen og kom frem til det sted i bogen, hvor tjeklisten er placeret.

PRA - SUP - hvortdan bruger jeg genveje 20 udledninger og beviser
Udledninger og beviser
Viser en oversigt over udledninger og beviser i webBogen. Oversigten er kategoriseret efter kapitler/afsnit. Du kan klikke på en titel og komme frem til det sted i webBogen, hvor indholdsdelen er placeret.