Hvordan kan man navigere i en webBog?

Til venstre i webBogen finder du indholdsfortegnelsen.

PRA - SUP - hvordan kan man anvigere i en webbog 1

Som udgangspunkt kan du se bogens kapitler. Du folder indholdsfortegnelsen ud ved at klikke på pil op og ned ud for kapitlerne.

Hvis du klikker på kapiteloverskrifter og afsnit i indholdsfortegnelsen, kommer du frem til dem.

Du bladrer dig frem i bogen ved at klikke på pil til højre/venstre inde på bogens sider.

Du kan vælge at fjerne indholdsfortegnelsen, og derved kan du få et større læsefelt. Du fjerner indholdsfortegnelsen ved at klikke på krydset øverst til højre i indholdsfortegnelsen.

Du henter indholdsfortegnelsen frem igen ved at klikke på ikonet for indholdsfortegnelsen:

Du finder normalsideberegneren ved at klikke på dette ikon:

Three dots Generic Mixed icon

Her får du også adgang til en oversigt over hvilke Materialer der er brugt i webBogen.

Se også artiklen Genveje i webBog for yderligere information.

Information:

Ved at klikke på ikonet Information:

PRA - SUP - hvordan kan man anvigere i en webbog 4

får du adgang til en oversigt over yderligere informationer omkring webBogen.

Se også artiklen Informationer i webBogen for yderligere information.

Nyheder:

Ved at klikke på ikonet for Nyheder:

PRA - SUP - hvordan kan man anvigere i en webbog 5

får du en oversigt over nyheder i webBogen eller om vores produkter i øvrigt.

I ovennævnte eksempel indikerer 2-tallet at der er to ulæste nyheder.

Søg i bogen:

Ved at klikke på ikonet for Søg i bogen:

PRA - SUP - hvordan kan man anvigere i en webbog 6

får du mulighed for at søge i bogens indhold ved at taste en søgestreng i et fritekstfelt.

Se også artiklen Søg efter indhold i webBogen for yderligere information.