Jeg har tilknyttet mit Unilogin, men får ikke adgang til materialet

Der kan være flere grunde til, at du ikke har adgang til alt materiale.

• Skolen/institutionen har endnu ikke indkøbt en licens, og du har dermed ikke adgang. Du kan ved at søge på praxisOnline - med "Se kun mine licenser" slået til - se det materiale du har adgang til.
  • Hvis dit Unilogin ikke er tilknyttet din nuværende skole/institution får du ikke adgang til det materiale der er licens til. Du kan se hvilke skoler/institutioner, du er tilknyttet på din profilside på praxisOnline.

Hvis du ikke har adgang til kapitlerne i en bog og der vises hængelåse i kapitlerne, så brug følgende tip:

1. Undersøg, om du er logget ind i bogen. (Står dit navn øverst i højre hjørne?)

2. Klik på Genopfrisk adgang i linket vist nedenforPRA - SUP - jeg har tilknyttet mit unilogin

3. Hvis dette fortsat ikke virker så log ud af bogen, log ud af praxisOnline, luk din browser og forsøg igen.

Har du fortsat problemer med at tilgå indholdet, så send en mail til support@praxis.dk med link til materialet og dit brugernavn på praxisOnline (e-mail eller Unilogin brugernavn).