Sådan opretter du en profil på praxisOnline

Hvis du kommer fra en skole eller institution, bør du oprette det med Unilogin, så får du automatisk adgang til alt materiale din skole abonnerer på. (Og bare rolig - du kan altid tilknytte dit Unilogin senere).

Opret profil med Unilogin

1. Gå til praxisOnline.dk og vælg "OPRET PROFIL"
  2. Vælg derefter "Opret en bruger med dit Unilogin"
  3. Udfyld de oplysninger der ikke er udfyldt automatisk.
  4. Accepter herefter betingelserne og vælg "OPRET BRUGER"

Du bliver herefter automatisk logget ind og får automatisk tilknyttet de licenser der kan tilknyttes, via dit Unilogin.

Opret profil uden Unilogin

1. Gå til praxisOnline.dk og vælg "OPRET PROFIL"
  2. Vælg "HAR DU IKKE ET UNILOGIN KLIK HER"
    opret uden unilogin
  3. Udfyld dine bruger oplysninger manuelt, herunder kodeord.
  4. Accepter herefter betingelserne og vælg "OPRET BRUGERKONTO"
  5. Du bliver herefter automatisk logget ind.