Opgradering af iPraxis (dine forløb på praxisOnline)

Når du åbner iPraxis (dine forløb på praxisOnline) den 10/12, vil du blive mødt af et nyt forbedret design, hvor brugervenlighed og udseende er i centrum.

Det nye design kommer på baggrund af omfangsrige brugerundersøgelser og gør både iPraxis mere visuelt moderne samt nemmere at navigere i.

Du beholder alle de samme funktioner i iPraxis, som du hele tiden har haft, men nogle knapper flytter plads eller udseende.

Herunder kan du se nogle af de få funktionelle ændringer:

Kursus-bannerbilleder udgår af designet

De gamle bannerbilleder, som vises på hele kurset udgår af designet. Derimod vil det gamle baggrundsbillede rykke op i toppen, som det nye kursusbanner. Bannerbillede for hver sektion ændres der ikke ved. Se eksempel herunder:

Før opgraderingen

PRA - SUP - Opgradering af ipraxis 1

Efter opgraderingen

PRA - SUP - Opgradering af ipraxis 2

PRA - SUP - Opgradering af ipraxis 3

Du kan ændre på det nye kursusbanner via blokken "Kursusbanner" i højre side bar

Du kan ligeledes tilgå dit gamle bannerbillede via blokken "Praxis rumlayout", som vil være tilgængelig indtil 1. februar.

Listerne med forløbets/kursets deltagere og karakterer ligger nu i toppen af kurset

PRA - SUP - Opgradering af ipraxis 4

Man skal nu trække og slippe elementer over i delekurven

Oplæsningsfunktionen har flyttet plads

Oplæsningsfunktionen kan nu findes via megafonikonet i nederste højre hjørne

PRA - SUP - Opgradering af ipraxis 5

Du kan nu åbne og lukke højre sidebar:

Aktivitetsgennemførsel ændrer udseende

De små firkanter, der markerer om en aktivitet er gennemført bliver til en lille knap med en tekst, der beskriver, hvad man skal gøre for at gennemføre aktiviteten.

Før besvarelse:

PRA - SUP - Opgradering af ipraxis 6

Efter besvarelsen

PRA - SUP - Opgradering af ipraxis 7

Se optagelse af webinar her: