Oplæsning i iPraxis-forløb

Der er mulighed for at få læst almindelig tekst op i iPraxisforløb, der tilgås via PraxisOnline. Funktionen vil således ikke følge med, hvis du kopierer et forløb til en anden Moodle installation.

Muligheden gælder kun tekst der er tastet direkte ind i en sektion, en aktivitet eller lignende - det er således desværre ikke muligt at få oplæst eksempelvis indholdet af spørgsmål i quizzer etc.

Man får læst indholdet op ved at klikke på ikonerne PRA - SUP - oplæsning i ipraxis 1i værktøjslinjen øverst i et forløb. Ved at klikke på tandhjulet kan man vælge forskellige indstillinger, herunder hastighed, stemmetype etc.