Ret afleveringsopgaver (lærer) - download udvalgte eller alle opgaver

1. Klik på den afleveringsopgave i forløbet, som du vil rette. Afleveringsopgaver i iPraxis har dette ikon:

PRA - SUP - ret afleveringsopgaver 1

På den side der kommer frem, kan du under 'Bedømmelsesopsummering' se, hvor mange elever/grupper, der har afleveret opgaver, som afventer bedømmelse.

2. Klik på "Se alle afleveringer"

PRA - SUP - ret afleveringsopgaver 2

3. Du ser nu en oversigt over alle elever og deres afleveringer. Vælg de(n) opgave(r), du vil downloade.

PRA - SUP - ret afleveringsopgaver 3

4. Vælg herefter 'Download valgte afleveringer?' og derefter 'Start'

PRA - SUP - ret afleveringsopgaver 4

Herefter downloades de valgte afleveringer til en .zip-komprimeret mappe og filerne i besvarelsen kan åbnes og bedømmes.

Se også: Upload rettede opgaver i en zipfil