Slette forløb i iPraxis (lærer)

Du kan slette dine kopierede iPraxis-forløb, hvis du ikke længere bruger dem. Du kan slette alle de kopier, som du har liggende. Du sletter forløbet helt fra iPraxis - dvs. også for lærerkolleger med kopi af forløbet. Det er derfor en idé at tjekke med disse om forløbet er aktivt inden du sletter dette.

Vær opmærksom på, at du også kan slette kopier, som andre har delt med dig. Et godt råd er derfor at tale med dine kolleger, før du går i gang med at rydde op - så du er sikker på, at der ikke er andre, der bruger kopien.

1. Find forløbet på siden "Mine Materialer". Klik dig ind på forløbet og vælg "Administrer forløb".

Herefter vælger du "slet forløb" i bunden af rullemenuen: