Statusbaren - få overblik over dine elevers aktivitet

Statusbaren er din uundværlige genvej til at få overblik over dine elevers aktivitet og progression i dit undervisningsforløb. Eleverne kan også selv bruge statusbaren til at se, hvilke aktiviteter de har gennemført og hvilke de mangler.

Statusbaren finder du i højre side af dit undervisningsforløb.

PRA - SUP - statusbaroverblik 1

Hver kasse  i statusbaren afspejler en specifik aktivitet i undervisningsforløb. Du kan se hvilken aktivitet kassen afspejler ved at føre musen over. Herfra kan du springe direkte til den markerede aktivitet ved at klikke på kassen eller titlen på aktiviteten.

Kasserne visualiserer ved hjælp af farvene rød. gul og grøn hvorvidt eleven har gennemført en aktivitet eller ej. En aktivitet anses som gennemført, hvis kravene for aktivitetsgennemførsel er opfyldt. Kravene varierer fra aktivitet til aktivitet og kan ændres af dig som underviser. Læs mere om aktivitetsgennemførsel her.

Få overblik over alle dine elever

For at se progressionen for alle dine elever kan du klikke på knappen 'Overblik over elever'. Det er kun dig som underviser der har adgang til dette overblik. Eleverne kan har kun adgang til at se deres egen statusbar.

Herunder ser du et eksempel på overblikket over alle elever i et forløb.

PRA - SUP - statusbaroverblik 2