Sådan opretter du et fagpakkehold

For at komme igang med en fagpakke skal du først oprette et hold til fagpakken. Dermed, kan du have flere klasser der bruger den samme fagpakke, men delt op i forskellige hold og med mulighed for at redigere indholdet fra hold til hold.

1. Først skal du søge din fagpakke frem. Her kan det være en fordel blot at søge på fagets navn, f.eks. 'Religion'

2. Derefter skal du trykke på fagpakken til faget (vær opmærksom på her, om materialet er oplyst som værende fagpakke eller hold. Du kan kun oprette et hold fra selve fagpakken og ikke blot kopiere et eksisterende hold)

Design uden navn (10)

3. Vælg 'Opret fagpakkehold'

Design uden navn (11)

4. Navngiv dit hold, vælg forsidebillede og tilvælg de ønskede materialer. Tryk 'Gem' og dit hold er nu oprettet.