'Tags' (nøgleord) i arbejdsportfolio (lærer)

Det er muligt at sortere opgaverne under blokken 'Portfolio' efter 'tags' (nøgleord).

OBS! Dette kræver, at aktiviteter af typen 'Opgave' er gjort til 'Portfolio opgave' samt er oprettet med 'Tags' under indstillingerne.

Som lærer kan du gøre sådan (stort set samme fremgangsmåde som elev):

1. Klik på SE PORTFOLIO i blokken 'Portfolio'
  2. Vælg hvilken elevs portfolio du vil kigge i. Det gør du ved at klikke på 'pil ned' i feltet under 'Bruger'
  3. Klik på 'pil ned' i feltet under 'Tags'
    Alle de tags der er tilknyttede opgaverne, vil nu optræde
  4. Vælg hvilket tag, du vil sortere efter
  5. Nu vil de filer, der er afleveret under en opgave, hvor 'tags' er brugt fremtræde under det konkrete iPraxisforløb, hvor portfolioen er åbnet. Du kan udfolde andre iPraxisforløb under portfolioen for at se andre filer med tagningen
  6. Du vil også kunne vælge DOWNLOAD ALLE for at downloade alle filer med den pågældende tagning

Når filerne er hentet, kan I arbejde videre med dem og lægge dem i en præsentationsportfolio (værktøj hertil er op til den enkelte skole at vælge).