Ændre titel eller forsidebillede m.m. på iPraxisforløb (lærer)

Vil du redigere i titel, læringsmål, beskrivelse, forsidebillede osv. på dit iPraxisforløb, skal du gøre det fra praxisOnline-startsiden, hvor du søger efter materialer.

Skriv titlen i søgefeltet og find dit forløb ad den vej. Klik på forløbet - så åbnes en menu. Her skal du klikke på  GÅ TIL DETALJER og herefter ADMINISTRER FORLØB og REDIGER FORLØB.

Nu kommer du frem til en side, hvor du kan ændre titel, læringsmål m.m. samt uploade nyt forsidebillede. Det sidste gøres ved at klikke på VÆLG FIL nederst til højre i billedet.

Husk at gemme dine ændringer.