Adgang til bogpakker efter slut på uddannelse

Hvis du har fået en bogpakke stillet til rådighed som en del af din uddannelse har du som udgangspunkt også adgang til denne efter at du er stoppet på uddannelsen. Dette kræver dog at du vedligeholder adgangen ved at logge ind min en gang hvert. 4 år og sørger for at at holde din e-mailadresse opdateret.

Opdater e-mail

Hvis din skole har slettet dit Unilogin er det ikke sikkert at dit Unilogin er aktivt. Dog kan du altid logge ind med den e-mailadresse og adgangskode som du har oprettet din profil med.

Du kan se her hvordan du logger ind med dit brugernavn og password.

Hvis du ikke kan huske dit brugernavn eller dit password/din adgangskode kan du benytte denne vejledning