BigBlueButton

På iPraxis har du adgang til et gratis webinar-redskab kaldet BigBlueButton. Du kan via BigBlueButton holde onlineseminarer for op til 15 brugere med lyd, video, slides og skærmdeling.

Du får adgang til BigBlueButton ved at indsætte en BigBlueButton aktivitet i dit forløb, og eleverne får adgang til webinaret ved at følge et link fra aktiviteten.

Inden du går i gang

Inden du bruger BigBlueButton første gang, er det en god ide at tjekke at dit udstyr fungerer korrekt. Brug derfor 5 minutter på at se denne lille video, der hjælper dig godt igang. (Der er mulighed for danske undertekster i videoen)

Uddybende intro for undervisere