Brug Googledokumenter og -regneark i iPraxis (elev)

iPraxis er der links til Google-dokumenter, fx i opgaver med skriftligt arbejde.

Når du klikker på et link til et Google-dokument eller et regneark, åbnes dokumentet automatisk på dit Google-drev. Det kræver, at du har en Google-konto og er logget ind.

Det er gratis at oprette og benytte en Google-konto. Søg på Google efter information om, hvordan man gør, fx her. Du kan også finde flere film på YouTube om dette.

Det er muligt at dele dokumenter i Google-drev. På den måde kan du arbejde sammen med andre om at skrive i et fælles dokument eller regneark.