Hvad er boost?

Træningsmodulerne er en vigtig del af fagpakken. De kan bruges i klasseundervisning, som lektier eller som repetition til at opbygge elevernes grundlæggende forståelse.

Træningsmodulerne er bygget i vores helt egen platform, boost®, hvor vi har fokus på adaptive træningsforløb, der tilpasses den enkelte elevs læringssti.

Vi har samlet tre gode grunde til at bruge træningsmodulerne med dine elever.


1. Træning, der tilpasses eleverne

Modulerne består grundlæggende af tre dele: læringsmål, der bygger på læreplanens kernestof, varierede opgaver samt forklaringer, der hjælper, hvor eleverne har det svært, så de kommer godt ned i kernestoffet.

Træningsmodulerne er ikke endeløse træningsbaner. Eleverne sendes derhen, hvor det giver mening for dem baseret på deres svar og viden, og de hjælpes videre på bedste vis, hvis de ikke har styr på kernestoffet.

 

2. Eleverne skal selv reflektere over deres viden

 

Når eleverne går i gang, skal de vælge sværhedsgrad ud fra deres vurdering af egen viden om emnet. Jo sværere de vælger, jo mindre fokuserer træningen på forklaringer.

Samtidig skal eleverne efter hvert spørgsmål reflektere over, hvor sikre de er på svaret. Algoritmen bruger det til at finde ud af, hvor eleverne har det svært og sætter ind med hjælp, hvor der er behov. Refleksionen får eleverne til at huske og forstå kernestoffet bedre.

Det er også værdifuld viden for dig som underviser, fordi det tydeliggør, hvor eleverne har problemer.

 
3. Læringsdata, der kan fokusere din undervisning
 

Når dine elever har gennemført træningsmoduler, kan du finde en masse læringsdata, du kan bruge til at få indblik i elevernes viden.

Vi anbefaler, at du starter med ’De sværeste læringsmål’, for her kan du se, hvor klassen som helhed har det sværest, så du kan planlægge din undervisning ud fra det.

Hvis du har lyst til at tage et kig på træningsmodulerne, inden du sætter dine elever i gang med at træne, så foreslår vi, at du udvælger et modul og prøver det selv. Du skal blot oprette et hold og tilføje modulet til holdet.

 

Find mere info om boost her