Hvad er en forløbsplan og hvordan redigere jeg denne?

Mange iPraxisforløb indeholder en forløbsplan, som er redaktørens forslag til hvordan du og dine elever kan gennemgå forløbet i jeres planlagte moduler. Hvert modul i forløbsplanen udgør et modul på 45 minutter.

PRA - SUP - hvad er en forløbsplan 1

Hvert modul indeholder genveje til den sektion eleverne tiltænkes at arbejde med i modulet. Modulet kan også indeholde en besked til eleverne, såsom beskederne vist i Modul 3 og Modul 4 ovenfor.

Sådan ændrer du i forløbsplanen

Har du behov for at ændre i forløbsplanen eller indskrive dine egne beskeder, skal du være i redigeringstilstand ved at klikke på PRA - SUP - hvad er en forløbsplan 2 i toppen af forløbet.

• Gå til bunden af forløbsplaner blokken og klik på redigér moduler

Herefter får du mulighed for at:

1. Tilføje datoer til eksisterende moduler ved hjælp af Vælg dato funktionen.
  2. Tilføje nye moduler ved at klikke på tilføj modul, som findes under hvert eksisterende modul. Klik blot på det sted du ønsker at indsætte et nyt modul.
  3. Indsætte beskeder eller kommentarer til hvert modul ved at klikke på tilføj besked ud fra det modul beskeden skal tilknyttes.

Tilføj sektioner til modul

Du kan tilføje de sektioner, som du ønsker eleverne skal arbejde med i dine moduler ved at benytte vælgeren der ses herunder.

PRA - SUP - hvad er en forløbsplan 3

Vælg den ønskede sektion og det modul du ønsker at tilknytte den. Klik herefter på den grønne knap tilknyt sektion.