Karakterbogopsætning

iPraxis giver mulighed for at karakteroversigten til elever kan vises på en anden måde end karakterne umiddelbart står på oversigten. Hvis du eksempelvis har to samlæste fag, kan du i karakteroversigten lave to kategorier, og samle karaktere fra det ene fag i én kategori og karaktere fra det andet fag i en anden.

Indstillingerne finder du under menupunktet "Karakterbogsopsætning", hvor du også kan ændre rækkefølgen af karaktervisningen.

Sådan ændrer du rækkefølgen

1. Tryk på  Flyt ud for et karakterelement

2. Du kan nu angive elementets nye placering.

Sådan tilføjer du kategorier i karaktervisnigen

1. Tryk på knappen "Tilføj kategori"

2. Navngiv din nye kategori. TIP: Kategorien kan have en række instillinger. Tryk på Hjælp til Karaktertype for at få hjælp til en indstilling.

3. Tryk på  Flyt ud for et karakterelement

4. Du kan nu angive elementets nye placering - eksemepelvis din nye kategori.