Glemt adgangskode eller brugernavn

Glemt adgangskode

Har du glemt din adgangskode, så klik på linket "Har du glemt din adgangskode?" på login-siden.

PRA - SUP - glemt adgangskode eller brugernavn

Har du glemt adgangskode til dit Unilogin, kan du logge ind med NemId på https://login.emu.dk/ . Her kan du opdatere din adgangskode. Giver det fortsat problemer, skal du kontakte din skole.

Glemt brugernavn

Normalt er dit brugernavn din e-mailadresse. Har du glemt brugernavnet kan du skrive til support@praxis.dk for at få hjælp.