Kopier og del forløb - iPraxis (lærer)

Kopier forløb

For at bruge et iPraxis-forløb i din undervisning, skal du først kopiere det. Når du har kopieret forløbet, kan du tilpasse indholdet og dele forløbet med dine elever og kollegaer.

iPraxis-forløb findes i to udgaver: iPraxis-skabelon udgivet af Praxis  og dine egne (eller kollegaers) kopierede forløb. Skabelonerne har et orange badge  iPraxis og kopierne (jeres egne forløb) har et blåt badge iPraxis

Når du vil kopiere et forløb, skal du klikke på info-ikonet på forløbet information 1

På siden med detaljer om forløbet kan du vælge "Opret kopi af forløbet", som guider dig igennem processen.

TIP: Det er en god ide at navngive forløbet, så du kan finde det igen. Giv det eksempelvis et holdnavn eller klassebetegnelse. Du kan også ændre forsidebilledet, så det bliver genkendeligt for dig og dine elever. Du behøver ikke have et billede klar på forhånd. PraxisOnline har en indbygget billedbank, du kan vælge billeder fra.

Når forløbet er kopieret, tilføjes det til dine favoritter, så du let kan finde det.

Tilmelding af elever til forløb

Når dine elever skal tilmeldes forløbet, skal du give dem aktiveringskoden for elever.  Aktiveringskoden finder du på siden med detaljer om forløbet - det vil sige ved at trykke information 1 .

Beton - bjælke

Har du brug for mere hjælp til hvordan man bruger en aktiveringskode, kan du læse Sådan bruge du en aktiveringskode

Del forløb med kollegaer

Du kan benytte samme metode til at finde aktiveringskoden til kollegaer, der skal have adgang til forløbet. Du skal klikke på (vis) ud for "Lærer" for at få vist aktiveringskoden for lærere.

Du og din kollega er nu begge lærere på forløbet og har mulighed for at redigere indholdet.