Kopier sektion fra et iPraxisforløb til et andet eller samme via delekurv (lærer)

Du kan kopiere hele sektioner mellem to (eller i samme) iPraxisforløb ved hjælp af 'Delekurven'. Det gør du ved at kopiere en sektion fra et iPraxisforløb ind i kurven. Herefter går du over i et andet iPraxisforløb, henter indholdet fra 'Delekurven' og indsætter det der, hvor det ønskes.

Delekurven er personlig. Det er kun dig, der kan se det, du har lagt i delekurven.

Delekurven finder du i en boks udenfor selve forløbet (den kan være placeret forskelligt alt størrelsen på den skærm, du sidder ved). Undersøg og find din delekurv før du går i gang, så du ved, hvor den er (du skal være i 'rediger'-tilstand).

Følg denne vejledning for at kopiere en sektion fra et iPraxisforløb til et andet.

Sørg for at redigering er slået til.

1. Find Delekurven i det forløb, hvor du ønsker at kopiere en hel sektion fra
  2. Vælg ud fra drop-down menuen hvilken sektion, du vil kopiere.
    Alternativ kan 'indkøbskurven' bruges ved sektionsnavnet bruges
    PRA - SUP - Kopier sektion fra et ipraxisforløb 1
  3. Klik 'KOPIER SEKTION'
  4. Hvis der er brugerdata tilknyttet sektionen, skal du tage stilling til, om du vil have dem med over i det det forløb, hvor sektionen skal indsættes. I de fleste tilfælde kan fluebenet fjernes, så der ikke kommer data med
    PRA - SUP - Kopier sektion fra et ipraxisforløb 2
    Klik 'OK'
  5. Find nu det iPraxisforløb, hvor du vil indsætte den kopierede sektion. Hvis iPraxisforløbet allerede er åbnet, skal du genindlæse siden for at få opdateret delekurven
  6. Klik på kopier-ikonet til højre for sektionsnavnet i delekurven
    Ikonet ser sådan ud mceclip1.png
  7. Vælg nu hvor i iPraxisforløbet, hvor sektionen skal indsættes
  8. Indsæt ved at klikke, hvor sektionen skal være
    PRA - SUP - Kopier sektion fra et ipraxisforløb 3
  9. Tag stilling til om sektionen, skal bevare sit navn (sektionshovedet forbliver som det er) eller det skal ændres til kopiens navn (sektionshovedet tager kopiens indhold med). Klik 'FORTSÆT'

Sektionen er nu kopieret fra et iPraxisforløb til et andet.