Materialetypen: Website

Du kan tilføje forskellige materialer i iPraxis, fx en webside. Websiden kan bruges til at give eleverne opgaver, som ikke kræver aflevering, og informationer.

Sørg for at være i rediger-mode. Følg denne vejledning:

1. Klik på 'Tilføj materiale eller aktivitet' i bunden af den sektion, hvor websiden skal være.

PRA - SUP - materialetypen website 1

2. Herefter får du nedenstående menu, hvor du vælger materialet 'Webside'. Bemærk, at du herefter i højre side af skærmen kan læse om materialet 'Webside'. Klik på 'Tilføj'.

PRA - SUP - materialetypen website 2

3. På næste side noterer du websidens navn og indhold, og du kan evt. beskrive websiden. Beskrivelsen vises under websidens navn på forsiden, hvis du sætter flueben i 'Vis beskrivelse på rummets forside'.

4. Du kan nu klikke på 'Gem og returner til kurset', så har du tilføjet materialet 'websiden' til iPraxis. Men før du gemmer, har du også mulighed for at arbejde med nogle valgfrie indstillinger for websiden. De vigtigste ser du neden for.

Valgfrie indstillinger

• Udseende: Vælg, hvordan websidens indhold skal vises i iPraxis.
  • Aktivitetsfuldførelse: Vælg, hvad der skal udløse markering i statusbaren (artiklen viser også hvordan, du sikrer, at statusbaren ‘overvåger’ indholdselementet)