Oprette 'tags' (nøgleord) til brug i arbejdsportfolio (lærer)

Det er muligt at tilknytte 'tags' (nøgleord) til opgaver, hvilket giver den fordel, at der vil kunne sorteres efter tags i arbejdsportfolio.

Det kan fx være tags oprettede pr. fag (dansk, matematik, PASE osv.), pr. fagligt tema (Omsorg og Sundhed, Mad og Ernæring osv.) eller noget helt tredje.

Inden du tilknytter tag(s), skal du sørge for at 'Opgave' indstilles til en 'Portfolio opgave':

1. Slå redigering til
  2. Find den konkrete opgave (eller opret en ny 'Opgave' under ’Tilføj aktivitet eller materiale’) og vælg ’Rediger > Indstillinger’ på opgaven
  3. Fold ’Afleveringstype’ ud og sæt flueben ud for ’Portfolio opgave’

PRA - SUP - oprette tags 1

Sådan tilknytter du tag(s) til aktiviteten 'Opgave' i forlængelse af ovenstående:

1. Fold 'Tags' ud
  2. Skriv det ønskede tag i feltet 'Opret tags...' og tryk 'enter'
  3. Tagget er er nu oprettet
    Ønskes flere tags gentages pkt. 2
  4. Husk at gemme!